Wideo recenzje i opinie o książce "Umysł Miliardera".

Dla mnie jako przedsiębiorcy, ta książka jest jak nagły rozbłysk światła, na burzystym morzu biznesowych dróg. Książka o odnajdywaniu odwagi w porażkach i przeszkodach, o miliarderskich motywatorach i o tym, że jeśli ludzie nie myślą, że to co robisz jest szalone, to nie myślisz z wystarczającym rozmachem. Jesteśmy na tej planecie po to, aby zostawić tu rysę na materii wszechświata, rosnąć i ewaluować. Narayana Murthy sformułował w tej książce taki przekaz dla świata: "Każdy, z nas powinien spróbować każdym swoim działaniem uczynić świat bardziej sprawiedliwym, zintegrowanym, harmonijnym, pokojowym i zrównoważonym.. a czyste sumienie jest najlepszą i najbardziej miękką poduszką na świecie". Zachęcam Cię do przeczytania tej niezwykłej książki, która może... zmienić Twoje życie!
Karolina Szostek
28.05.2020
[Recenzja] - "Umysł Miliardera" Rafael Badziag. Na tym filmie przybliżę Wam o czym jest wspomniana książka. Książki są jednym z najtańszych źródeł wiedzy, dlatego warto po nie sięgać. Książki rozwojowe, branżowe, każde z nich nas rozwijają i dają większe obycie. Umysł Miliardera jest z jedną z rzadszych w swym rodzaju książek, właśnie dlatego, że omawia najbogatsze osoby na świecie - miliarderów, a dokładnie przeprowadza z nimi ponad 20 wywiadów. Pokazuje ich sposób myślenia i zestawia z osobami przeciętnie zarabiającymi oraz milionerami. Jest to lektura wchodząca w głąb umysłu ludzi którzy osiągnęli spektakularny sukces w okresie zaledwie jednego życia.
Poliwood Biznes Filmowy
27.05.2021
Testimonial Radosław Biegański 23.07.2021 dla Rafael Badziag Umysł Miliardera
Radosław Biegański
23.07.2021
#DoPrzeczytania: 4 powody, dla których warto przeczytać "Umysł miliardera" Rafael #Badziag, to wyjątkowy facet, który nie dość, że regularnie biega ultramaratony, to jeszcze w pewnym momencie postanowił dotrzeć do sekretu selfmademanów, którzy są dolarowymi miliarderami.
Maciej Gnyszka
30.11.2020
Umysł Miliardera - Recenzja książki. Książka zainspirowana gigantycznymi osiągnięciami najbogatszych ludzi naszych czasów - miliarderami, którzy dorobili się swoich sukcesów od zera. Niezwykła i przełomowa książka, która przeniesie Cie w świat miliarderów- geniuszy, wizjonerów, zwykłych ludzi, współczesnych bohaterów, którzy każdego dnia budzą się z misją zmiany świata. Autor książki- Rafael Badziag to globalny przedsiębiorca, topowy mówca i autor bestsellerów, Łowca miliarderów i współczesny Napoleon Hill XXI wieku.
Karolina Szostek
15.12.2019
Recenzja książki "Tajemnica miliarda dolarów". Jak myślą miliarderzy
Wyjątkowy Biznes
28.06.2019

Tekstowe opinie i recenzje o książce "Umysł Miliardera".

Jeżeli prowadzisz firmę to Umysł Miliardera z pewnością jest dla Ciebie obowiązkową pozycją. Bez znaczenia jest wielkość Twojego biznesu w tej chwili. Jeżeli pracujesz na etacie ale czujesz że chciałbyś w życiu wolności i jesteś w stanie poświęcić dla niej dużo to również łap za tę książkę. Ta pozycja to zbiór wartości, zasad i historii niesamowitych ludzi, ludzi którzy swoimi przedsięwzięciami zmieniają świat na plus. Np. jeden z miliarderów (bodajże z Azji) za cel obrał sobie zapewnienie pracy milionowi osób na świecie! Co do samego autora, Rafael Badziag wykonał wielką pracę spotykając się z tymi niesamowitymi ludźmi i zebrał wszystko w przystępną w czytaniu całość, którą ja osobiście połknąłem w 3 dni (a mam sporo na głowie). Polecam również audiobook, który przeczytał Tomasz Kućma - chyba najlepszy obecnie lektor w sferze rozwoju osobistego i biznesu. Jeżeli nie masz czasu na czytanie to właśnie audiobook może być tą formą przekazu, która będzie dla Ciebie najlepsza.
Konrad
17.02.2021
Jest to jedna z bardzo nielicznych książek, do której wiem, że będę wracać nie raz. To fakt, nie jest owiana technikaliami, pięcioma krokami jak zdobyć klienta i tym podobnymi rzeczami, ale jest w niej coś o wiele więcej, coś dużo bardziej uniwersalnego. Praktyczne rady i mądrości, nie tylko czysto finansowe ale i życiowe, które z pewnością mają ogromny wpływ na wspomniane finanse. Co więcej, treść książki skutecznie rozwiewa mainstreamowy obraz miliarderów i ich wystawnego życia. Myślę, że to obowiązkowa pozycja dla ludzi, którzy gonią po swój własny sukces - jako wskazówka, a być może jako przestroga. Polecam serdecznie! 🙂
Bowsky
12.06.2020
Ta książka ciagle inspiruje mnie nie tylko ze względu na historię miliarderów, ale na ten niezwykły projekt autora spotkania osobistego ich i przeprowadzenia z nimi wywiadów. Lubię ją trzymać w rękach. Jest tak pięknie wydana
Aleksandra
06.07.2020
Książka dla każdego kto chciałby sięgnąć po coś więcej w swoim życiu. Nie tyle jest o pieniądzach co o ukrytych możliwościach człowieka. Zasady skutecznego działania pozwalają osiągnąć sukces nie dzięki wrodzonym talentom czy odziedziczonej majetnosci co raczej pomimo braku ich. Polecam
olawojciechowicz04ce
28.05.2020
Bardzo wartościowa i praktyczna wiedza. Nie na co dzień ma się szanse poznać, posłuchać wywiadów i histori przedsiębiorców z miliardowymi rezultatami, co daje bezcenne wskazówki i ukierunkowuje na własnej drodze do sukcesu.
artdol
28.05.2020
najlepsza książka dla przedsiębiorców oraz osób które chcą się stać niezależne finansowo i rozwijać swoje pasje w biznesie. Dla mnie książka Rafaela była jak znak iż jestem na bardzo dobrej drodze i mam nie bać się tego co się wydarza tylko trwać przy swoim zdaniu. Zgadzam się ze wszystkimi 20 radami Miliarderów, osobiście czuję jakbym również ich poznała czytając książkę. Wielki sukces Rafaela i wielka moc dla wielu kolejnych wspaniałych przedsiębiorców jeśli tylko skorzystasz z ich wiedzy, która jest na wyciągnięcie ręki w książce albo audiobooku "Umysł Miliardera". Do mnie jako pierwsze przemówiły słowa z książki: "Sukces jest wtedy, gdy wchodzisz do pokoju, a ludziom rozświetlają się oczy i uśmiech pojawia się na ich twarzach" - Narayana Murthy. Czyż to nie jest esencja człowieczeństwa, to dowód na to że przedsiębiorcy to wspaniali ludzie i warto nimi być 🙂 Joanna
mistyasia34c7
27.05.2020
Ta książka to absolutne mistrzostwo! Pokazuje, że łańcuchy przyzwyczajenia są czasami zbyt lekkie, aby mogły być odczuwane, dopóki nie będą zbyt ciężkie, aby je złamać. To nie jest książka dla każdego, to książka dla tych, którzy chcą coś w swoim życiu zmienić i nie godzą się z codziennością. To książka dla tych, którzy wierzą, że niemożliwe to tylko wielkie słowo rzucone na wiatr przez maluczkich, którzy godzą się z naturalną koleją rzeczy, zamiast ukrzesać siły, by ją zmienić..
Karolina Szostek
26.05.2020
Książka ma przesłanie 🙂 Najlepsze w niej jest to, że autor autentycznie spotkał się jako jedyny na świecie z taką śmietanką ludzi sukcesu i zamieścił ich przesłanie w jednej książce po kilku latach pracy. Mając taką wiedzę, sami możemy stwierdzić że wiele rzeczy jest możliwych, kwestia determinacji i wyznaczania celów. Nie uginać się po porażkach tylko przeć dalej. 10/10
Tomas
26.05.2020